Apartament per a 6 persones Hotel Roca Alp

Código producto: GUILS I(Cloned)LLt(Cloned)nAg

230,00 €
Ver estructura

Aquest hotel rústic ofereix un allotjament acollidor amb totes les comoditats modernes a l'encantadora localitat de la muntanya d'Alp, a prop de les estacions d'esquí de La Molina i Masella.

3,00

2,00

Alojamiento


Tarifas


Als voltants de l'Hotel Roca es pot disfrutar del paisatje impressionant dels Pirineus. Hi ha varis camins ideals per a disfrutar i admirar el magnífic entorn Pirineic del parc natural del Cadí-Moixeró, un paraís per als amants de l'escalada, el senderisme, el ciclisme de muntanya i els cavalls. En els mesos d'hivern, les estacions d'esquí ofereixen instal.lacions per a tots els nivells. Així mateix, l'establiment compte amb guarda-esquís. En els mesos d'estiu, es pot fer un passeig amb globus aerostatic sobre els valls pintorescos. A més, l'Hotel Roca disposa d'un restaurant pirenaic autèntic que serveix plats abundants. A les parelles els hi encanta la ubicació.
Utilizamos Cookies para darle la mejor experiencia de usuario en nuestra página. Al continuar usando nuestro sitio web sin cambiar la configuración usted acepta nuestro uso de cookies Ok | Más información